Gir bort penger til Iphone-eiere

På onsdag presenterte Apple et drastisk priskutt på sin mobiltelefon Iphone. Prisen på toppmodellen ble senket fra 599 dollar til 399 dollar. Uten tvil er dette fabelaktige nyheter for de som har planer om å kjøpe den i nær fremtid.

Det er imidlertid ikke en like hyggelig nyhet for en rekke andre. Denne mobilen var tross alt mest solgt blant avanserte mobiler i USA etter lanseringen. Altså var det mange som brukte hardt oppsparte midler for å være først ute.

Les også:

- Nokia hjelper sinte Iphone-kjøpere
- Er dette Iphone-dødaren?
- Apple selger brukte Iphoner

Åpent brev

Nå er det en kjensgjerning at et nytt produkt er en del dyrere den første tiden. Etter hvert går prisen ned, slik at muligheten til å kapre markedsandeler blir større. Det hører imidlertid til sjeldenheten at et selskap kutter prisen med over 30 prosent etter drøye to måneder.

Det skapte da også storm mot Apple. De første Iphone-kundene har det siste døgnet fylt opp postboksene til selskapet med klagemail. Apple-sjef Steve Jobs har tydeligvis følt kritikken på kroppen, for nå tar han grep for å blidgjøre kundene. I et åpent brev på nettsidene til Apple forklarer han hvordan Apple har tenkt.

- Selv om vi gjør det rette ved å kutte prisen på Iphone…er vi nødt til å ta bedre vare på våre tidligere kunder, samtidig som vi går aggressivt etter nye, står det å lese i brevet fra Jobs.

Selskapet har derfor bestemt seg for å gi bort 100 dollar til alle Iphone-kunder. Nå skal det sies at ingen får nypressede dollarsedler i hendene. I stedet kan pengene brukes til å handle et hvilket som helst produkt hos Apple.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen