Gir bedrifter fastpris på mobil

I en pressemelding informerer nå NetCom at de er først ute med å tilby fastpris til bedriftsmarkedet. For 249 kroner i måneden kan NetComs bedriftskunder ringe opptil 3 000 minutter.

- For storbrukerne er dette et knalltilbud som vil redusere bedriftens telefoniutgifter kraftig. I tillegg gir det økt forutsigbarhet. Selv med et tak på 3.000 minutter i måneden er dette det nærmeste du kommer fastpris i det norske markedet, sier leder for NetCom Bedrift, Henning Thoresen.

Les også:

- Dell med NetCom-turbo
- Network Norway – mest for business
- Pristest for storbrukere

Flere får gratis telefon

NetComs egne undersøkelser har vist at én av tre bedriftskunder har fastpris øverst på ønskelisten over nye tjenester. Ved å tilby den nye tjenesten hevder selskapet at bedriftskundene vil få større forutsigbarhet og reduserte regninger.

- I tillegg til forutsigbarhet og kostnadsreduksjon ønsker kunden seg muligheten til å tilby fri telefon til flere ansatte. Denne tjenesten gjør det mulig, sier Thoresen.

Tjenesten vil bli tilgjengelig i november og tilbyr som sagt 3.000 minutter (50 timer). Dette gjelder til fastnett, NetCom-abonnenter og andre operatører. Oppstartsavgiften på 0,59 kroner er ikke iberegnet. Bruker man opp de 3.000 minuttene vil samtalen takseres med 0,39 kr per minutt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen