Gir 50 timers taletid

Tekkeon har lansert universalbatteriet myPower ALL, som er laget for å forsyne bærbare elektroniske enheter med strøm når det vanlige batteriet kaster inn håndkleet.

Når man kjøper myPower ALL får man med en rekke adaptere, noe som gjør det mulig å bruke batteriet sammen med de aller fleste bærbare PC-er, med vanlig DC-inngang, i tillegg til en drøss med andre bærbare dingser og duppeditter - blant annet mobiltelefoner.

På oversiden av myPower ALL finner man indikatorer som viser hvor mye strøm det er på batteriet, samt en bryter. Denne bryteren brukes til å justere spenningen, slik at man ikke risikerer å ødelegge batteriet på de enhetene man lader, som følge av overspenning.

50 timer ekstra taletid
I følge produsenten selv kan myPower ALL forsyne en bærbar datamaskin med strøm i tre timer, mens en DVD-spiller vil vare hele fem timer lenger. Mest interessant er det imidlertid at man skal kunne få imponerende 50 timer med ekstra taletid på en vanlig mobiltelefon. Dette tilsvarer over ti ladinger for et gjennomsnittlig mobilbatteri i dag.

Den største ulempen med oppfinnelsen er muligens størrelsen. Med en vekt på 330 gram er myPower ALL absolutt ikke noe man smyger ned i skjortelommen før byturen. Skal man derimot på hytta eller ut på en lengre busstur gjør det ikke noe om man drar på noen gram ekstra.

Før man kan forsyne andre apparater med strøm må man naturlig nok lade opp myPower ALL, en prosess som tar omtrent fire timer.

De som er interessert i mer informasjon om myPower ALL kan ta en tur innom produsentens hjemmesider, der man også kan bestille enheten. Prisen er på $ 119,95, noe som tilsvarer omtrent 800 norske kroner.

(Kilder: Enorgis, Tekkeon)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen