Gir deg personlig sentralbord på mobilen
(Bilde: Shutterstock / 136552994)

Gir deg personlig sentralbord på mobilen

Intelecom har utviklet ny mobilapp for Ventelos bedriftskunder.

Ventelo har valgt å gi Intelecom oppdraget med å utvikle en ny mobilapp til sin bedriftsløsning. Det skriver selskapene i en felles pressemelding.

Thor Andre Svendsen i Ventelo.
Tho- André Svendsen i Ventelo.

Appen gir brukere av Ventelo Mobilt Bedriftsnett et eget, personlig sentralbord på mobilen. Fase én av appen ble lansert nå før helgen, og av konkurransehensyn har kontrakten mellom Intelecom og Ventelo vært konfidensiell frem til nå. 

Kontrakten omfatter app-utvikling for iOS, Windows Phone og Android, samt at løsningen skal integreres mot Ventelos kjernesystemer. – Vi valgte Intelecom på grunn av deres lange og solide erfaring innenfor både integrerte kommunikasjonsløsninger og app-utvikling. I tillegg kunne de tilby en god avtale for support og drift av appen, noe som er viktig for å kunne tilby stabile og driftssikre løsninger for våre kunder, sier administrerende direktør, Thor-André Svendsen i Ventelo.

Telefonkonferanser

Prosjektleder Harald Bakken hos Intelecom sier de har brukt scrum, en metode for programvareutvikling, under utviklingen av appen. I tillegg har de fokusert på testgrupper og brukerundersøkelser. Prosjektet løper til fase to ferdigstilles i midten av november.

– Ventelos mobile bedriftskunder vil med dette få sitt eget personlige sentralbord på mobilen, hvor de kan viderekoble samtaler, melde seg ut og inn av svargrupper og etablere telefonkonferanser med mer, sier Bakken. Løsningen inneholder også noe kundesenter-funksjonalitet, som svargrupper med køer og menyvalg for innringere. Brukerne kan også se om kolleger er opptatt i mobilen eller ledig for en samtale og regulere egen tilgjengelighet, sier Bakken.

I tillegg vil appen ha oppslag på identiteten til innringeren.

Les også: – Norden sakker akterut på mobilitet

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen