Gigaskjerm på ny Samsung-mobil

De første mobilene som tar i bruk Microsofts nye operativsystem Windows Phone 7 skal komme på markedet i løpet av høsten. Sannsynligheten er stor for at en av dem blir hetende Samsung Cetus.

På den offisielle nettsiden til interesseorganisasjonen for Bluetooth (Bluetooth SIG) dukket det opp detaljer om en kommende Samsung-mobil som neppe skulle vært offentlig riktig ennå. Engadget.com fikk tatt et skjermbilde av informasjonen som stod på nettsiden før det senere ble fjernet.

Lekkasjen viser at Samsung SGH-i917 Cetus ligner temmelig mye på den avanserte Android-mobilen Samsung Galaxy S, men den vil i stedet kjøre Windows Phone 7.

Av funksjoner oppgis en 4-tommers AMOLED-skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning, 5-megapikslers kamera, GPS og støtte for Wi-Fi og selvsagt Bluetooth. Videre kommer det frem at den nye Samsung-mobilen støtter trådet SMS-visning, altså at du ser inkommende og utgående SMS til samme kontakt i en egen tråd via innboksen.

Mobilen lades for øvrig via micro-USB, som er i ferd med å bli en universell ladestandard for mobiltelefoner.

Ytterligere informasjon, som pris og tilgjengelighet, vet vi foreløpig ingenting om.

Den androide "fetteren" Samsung Galaxy S fikk de beste skussmål i vår test, og kan i likhet med HTC Desire være med på å gi iPhone 4 beintøff konkurranse på det norske markedet i månedene som kommer.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen