Gigantslipp fra Motorola

Motorola har nå lansert syv nye mobiler til sin porteølje.

Motorola Rizr Z8
Rizr Z8-designen stammer fra Razr, men kommer med en helt ny vri. Telefonen har fått skyvedesign, og har fått et ekstra ledd. Dette innebærer at telefonen former seg etter ansiktet ditt når du skyver den opp.

Z8 har fått en 2,2 tommers TFT-skjerm med en oppløsning på 240 x 320 punkter, noe som burde gjøre den veldig egnet til å vise videoklipp og bilder. Kameraet i telefonen tar bilder med en oppløsning på 2 megapiksler.

Internminnet på 90 MB holder en god stund dersom du hovedsaklig bruker telefonen til å ta bilder med. Dersom du er ute etter å ha med deg musikksamlingen din blir det imildertid litt lite. Det er derfor en stor fordel at du kan utvide minnet med opp til 4 GB ved hjelp av miniSD-kort.

Ellers har Z8 fått både 3G og HSDPA, slik at du kan surfe på nett i høyest mulig hastighet der det er dekning. Dessverre finner du ikke EDGE, slik at du sitter igjen med en kjedelig GPRS-linje der det ikke er 3G-dekning.

Motorola skal også ha gitt telefonenen et annerledes menysystem enn på sine tidligere modeller.

Les mer >>

Motorola Krzr K3

Krzr K3 er en oppfølger til Krzr K1. Nykommeren stiller med nesten likt design, og kan by på en to tommers skjerm med 240 x 320 punkters oppløsning, noe som burde gi et skarpt og fint bilde.

Kameraet i K3 tar bilder i en oppløsning på 2 megapiksler, og har også muligheter for å filme videosnutter.

Telefonen har også fått både HSDPA (super-3G) så vel som 3G, noe som gjør at du kan surfe på nettet i forholdsvis høye hastigheter der det er 3G-dekning. Dersom du befinnner deg et sted uten 3G-nett har telefonen også fått EDGE.

Krzr K3 har et internminne på 50 MB, noe som holder til å lagre mindre enn en halvtime med musikk. Du kan heldigvis utvide minnet ved hjelp av microSD-kort.

Les mer >>

Motorola Slvr L9
Slvr L9 er en telefon i klassisk format, og blir mest sannsynlig ganske rimelig når den kommer på markedet.

Skjermen i L9 har en oppløsning på 176 x 220 punkter. Fargedybden er på 256 000 farger. Skjermen støtter også både stående og liggende visning, noe som blant annet åpner for å se videoklipp i bredformat.

Kameraet i telefonen kan ta bilder i en oppløsning på 2 megpiksler. Du kan også filme videosnutter. Internminnet er kun på 20 MB, så det vil nok være nødvendig å utvide minnet, noe du kan gjøre ved å kjøpe et microSD-kort.

Du finner verken 3G eller HSDPA, så når du surfer på nettet er du begrenset til EDGE-hastighet. Dette gir imidlertid en helt grei hastighet, og du har i tillegg dekning i hele Norge, i motsetning til 3G.

Les mer >>

Motorola Q GSM og Q Q9
Q-serien til Motorola har fått et godt fotfeste i det amerikanske markedet. Nå kommer serien for første gang til GSM-nettene. Og ja, begge kjører Windows Mobile 6, som er aller nyeste Windows-versjon for mobiler.

Q9 er den mest avanserte av de to nye modellene, og støtter både 3G og HSDPA. Den kan også by på et to megapiksels kamera.

Q GSM lar deg surfe på nettet i EDGE-hastighet, og har et kamera på 1,3 megapiksler, noe som er forholdsvis lite i dag.

Begge telefonene har en skjermoppløsning på 480 x 640 punkter, noe som burde åpne for en god multimedieopplevelse og oversiktlige menyer.

Les mer >>

Motorola W205, W215 og W510
Motorola lanserte også tre nye billigtelefoner: W205, W215 og W510. Felles for alle er at prisen er at funksjoner og teknologi er har måttet vike for å presse ned prisen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen