nuvi5000topp

Gigant-GPS fra Garmin

Synes du dagens GPS-skjermer er for små og uoversiktlige? Da har Garmin nettopp lansert løsningen for deg: Nüvi 5000. Denne GPS-en har nemlig en bredskjerm som måler hele 5,2 tommer.

Skjermen har en oppløsning på 800 x 600 bildepunkter, noe som burde gi et skarpt og klart bilde og god oversikt over kartene mens du kjører. Årsaken til at skjermen er så stor er at Nüvi 5000 er spesielt designet for lastebiler der avstanden mellom GPS-en og førersetet ofte blir i lengste laget for små skjermer.

GPS-en er ellers proppet med godsaker både lastebilsjåfører og andre langdistansekjørere vil sette pris på, som oversikt over hoteller, resturanter, minibanker, bensinstasjoner og lignende. Du kan også bruke den som skjerm for ryggekameraet.

For å få tiden til å gå kan du spille av MP3, høre på FM-radio, laste ned lydbøker eller se på bilder (sistnevnte er nok mest tiltenkt eventuelle passasjerer). Det finnes imidlertid ikke støtte for å se film.

Nüvi 5000 skal i første omgang lanseres i Nord-Amerika, og vil ha en utsalgspris på ca $850, som tilsvarer 4600 norske kroner.

Mer om Nüvi 5000 leser du på Garmins hjemmesider.

(Kilder: Garmin)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen