Test

Gigabyte P55-UD5

Konklusjon

Gigabyte P55-UD5 er et meget solid og godt hovedkort, som kan skilte med mye funksjonalitet og meget gode tilkoblingsmuligheter.

Kortet kan skilte med god ytelse, og hadde jevnt over noe høyere ytelse enn konkurrentene fra MSI og Asus. Det er imidlertid ikke snakk om så store forkjeller at dette ene og alene er noe utgangspunkt når en skal velge hovedkort.

Gigabyte har utstyrt P55-UD5 med mange tilkoblinger, heriblant hele 10 interne SATA-kontakter. Dobbel nettverkstilkobling, åtte USB-kontakter pluss to eSATA/USB-kontakter, to Firewire og diverse lydkontakter har funnet veien til hovedkortets bakplate.

Når det gjelder overklokking har Gigabyte laget en meget god funksjon for automatisk overklokking. Gigabyte C.I.A.2 overklokker systemet når prosessoren belastes, som kombinert med Intel Turbo Boost gir svært god ytelse, uten å øke strømforbruket når prosessoren ikke belastes. Kortet er også godt til manuell overklokking, med en maks BCLK på 210, og minnefrekvens på 2,1 GHz på testbenken.

Prisene på Gigabyte P55-UD5 starter i skrivende stund på omlag 1500 kroner. Med tanke på hvor mye funksjonalitet og tilkoblingsmuligheter en får med dette kortet, synes vi dette er en helt kurant pris for Gigabyte P55-UD5.

Gigabyte P55-UD5
Gigabyte P55-UD5


Layout
Ytelse
Mange tilkoblinger
Overklokkingsvennlig
Støtte for AMDs og Nvidias Multi-GPU teknologi


Ingen spesielle

Gigabyte GA-P55-UD5

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen