Gigabyte om i925XE

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ifølge en rapport på X-bit labs i dag, har Gigabyte sendt ut et informasjonsskriv om i925XE-plattformen til nettsiden - der mye av det siterte innholdet kommer fra en annen nettside; Tom's Hardware Guide.

i925XE vil som ventet være topp-brikkesettet fra Intel, med støtte for systembuss på 1066 MHz (1066FSB) - som gir en båndbredde på 8,5 GB/s, mot de 6,5 GB/s som man får med 800FSB. Samtidig blir det mulig å kjøre minnet og prosessoren i et forhold på 1:1 (synkront).

i925XE ventes på markedet omtrent samtidig med Pentium 4 Extreme Editon på 3,73 GHz (med 1066 FSB) en gang i løpet av fjerde kvartal i år.

Utover dette har X-bit labs gitt en del plass til ytterligere informasjon om DDR2-667-støtte og det som tidligere var spekulasjoner i at 925XE ellers vil være likt i925X-brikkesettet. Når slik informasjon kommer fra en av verdens største hovedkortprodusenter, får den et helt annet, mer offisielt preg - hvis det ikke hadde vært for én liten ting:

Store deler av teksten stammer nemlig fra Tom's Hardware Guide sin oversikt over 9xx-plattformen i juli 2004 - og er gjengitt nærmest ord for ord.

Hvorvidt dette er en skrivefeil fra X-bit, eller manglende kildehenvisning fra Gigabytes side vites ikke - men Tom's Hardware pleier som kjent å ha brukbar peiling på Intel-maskinvare.

(kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen