Test

Gigabyte K8NXP-SLI og 3D1

Mange husker nok tilbake til de gode gamle Voodoo-dagene, da 3dfx var kongen på haugen med skjermkort som inneholdt opptil fire grafikkprosessorer. Etter at 3dfx forsvant fra markedet, er det mange som har drømt om å suksessfullt kunne sette flere grafikkprosessorer på et skjermkort igjen.

Med SLI-teknologien til NVIDIA, som for øvrig er et resultat av oppkjøpet av 3dfx for noen år tilbake, har produsentene igjen fått mulighet til å oppfylle manges drømmer.

Gigabyte ser ut til å være den første produsenten som utnytter muligheten til å ta i bruk to NVIDIA-brikker på samme kort. I første omgang har de laget et skjermkort som bruker to kjerner av typen GeForce 6600 GT. I motsetning til de gamle Voodoo2-kortene til 3dfx, er det derimot ikke mulig å sette flere av disse kortene i dual-oppsett.

Som lovet i vår bildeflørt er vi nå tilbake med en nærmere kikk på denne spennende pakken fra Gigabyte. Vi har sjekket ut hvordan SLI yter opp mot bruk av kun én grafikkbrikke, og ikke minst tatt en nærmere titt på Gigabytes K8NXP-SLI-hovedkort.

Takk til Gigabyte som sendte oss pakken til test.

Gigabyte GV-3D1

Gigabyte GA-K8NXP-SLI

Gigabyte GV-3D1   Les mer »

Gigabyte GA-K8NXP-SLI   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen