TEST: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SO
Test

Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SO

3Dmark Vantage
P e r f o r m a n c e

Man kan si mye frem om tilbake om 3Dmark Vantage-testen, og mye har blitt sagt. Du skal derimot lete langt etter en syntetisk test som skalerer såpass godt, og tilbyr en så stabil og bred test som gang etter gang kan reprodusere målinger med marginale forskjeller.

Vantage angriper systemet på flere kanter, i all hovedsak ved å kjøre en rekke spesifiserte tester som i sin tur bakes sammen til forskjellige sluttsummer. Både GPU-en og CPU-en blir kjørt, samtidig som en rekke visuelle effekter og teknikker blir testet. Programmet inneholder fire forskjellige moduser som er rettet mot forskjellige kategorier med kort. Vi har valgt å benytte "Performance", som er rettet mot skjermkort med 512 MB minne eller mer, samt en over snittet kvass grafikkprosessor.

Som første hint på dette kortets ytelse, ser vi faktisk at det gir Nvidias eget kort, GTX 570, en real utfordring. Radeon HD 6950 blir også passert med god margin, mens HD 6970 ligger et betydelig lenger hakk opp på listen. Alt i alt et veldig godt resultatet.

3Dmark 11
P e r f o r m a n c e

Vi tar nå med 3Dmark 11 i skjermkorttestene våre. I løpet av januar skal hele testriggen oppdateres, med nye drivere og spill, og dette blir en av titlene som skal med.

Selv om det foreløpig er litt tynt med sammenlignbare skjermkort i denne grafen, har vi nok. Med DirectX 11-mulighetene tatt i bruk ser vi at vi nå befinner oss 700 "P"-er over referansekortet, 180 over HD 6950 og samtidig 270 under HD 6970. Sett i forhold til prisen ligger Gigabytes kort meget godt an. Følg med videre, så tester vi et par spill!

Gigabyte GeForce GTX 560 Ti Super Overclock 1GB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen