Test

Gigabyte 3D Galaxy

Normalt er vannkjøling og kjøleløsninger ikke noe vi har fokus på her på Hardware.no. Tester og omtaler av slike produkter har vi tradisjonelt overlatt til vår søsterside Overklokking.no.

Denne gangen gjør vi et unntak - rett og slett for å bevise at man ikke trenger å være verken hard-core overklokker eller født i et maxi-tower for å ta i bruk vannkjøling.

Stadig flere produsenter lanserer nå komplette vannkjølingssett til en overkommelig pris. Et godt eksempel er Thermaltake Big Water, som har blitt populært her til lands.

3D Galaxy er Gigabytes første inntreden i markedet for vannkjøling. Settet er ment å konkurrere mot produkter som nettopp Thermaltake Big Water og CoolerMasters Aquagate Mini R120. Ifølge Gigabyte skal 3D Galaxy prestere bedre enn disse.

Vi har tatt en rask titt på settet, for å se om det er så enkelt å ta i bruk vannkjøling som produsentene hevder. Dessuten, hvordan står det til med egenskaper som kjøleevne og ikke minst støynivå? Er Gigabyte 3D Galaxy noe å satse på?

Takk til Gigabyte som leverte produktet til test.

Gigabyte 3D Galaxy   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen