GifYouTube kan bli en landeplage ...
Teknofil
(Bilde: skjermbilde)

GifYouTube kan bli en landeplage ...

Aldri har det vært enklere å lage en gif-animasjon.

På Googles egen Google+-side har selskapet linket til en ny, men uoffisiell tjeneste som heter GifYouTube. Den skal gjøre det superenkelt for hvem som helst å lage gif-animasjoner ut av YouTube-videoer, skriver Engadget.

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn «gif» foran nettadressen til YouTube-videoen, eller kopiere URL-en over til www.gifyoutube.com. Deretter velger du når gif-en skal starte, og hvor lenge den skal vare (1-10 sekunder).

Hensikten er tilsynelatende at de lett skal kunne deles på Twitter, Facebook, Tumblr eller Reddit – eller på en nettside. Dermed kan det i verste fall gå mot en ny vår for gif-animasjonene på Internett.

Enklere enn andre

Fra før finnes det flere lignende tjenester, som Makeagif.com eller GifSoup. Den første tjenesten gjør derimot om videoen til 4:3-format og legger på sin egen logo, mens sistnevnte krever at du registrerer deg. Begge deler slipper du med nye GifYouTube.

Skaperne av den nye GifYouTube sier de snart vil legge til støtte for videoformatet WebM, samt muligheten til å legge til tekst på gif-en. Her er to kjappe gif-er vi laget med den nye tjenesten:

Foto: Laget med GifYouTube
Foto: Laget med GifYouTube

Vil du prøve selv? Gå til GifYouTube

Slik kan du sende GIF-meldinger med iPhone
Kjempeenkelt triks gjør meldingene morsommere »

(Kilder: GifYouTubeGoogle+ via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen