Gi VHS-samlingen nytt liv

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Med USB-kontakt er løsningen enkel å bruke
Med USB-kontakt er løsningen enkel å bruke

Det er en kjent sak at filmruller som ligger lagret over tid blir gradvis mer og mer ødelagt, samt at LP-ene kanskje ikke blir spilt så ofte som de burde. Kassetter med god musikk fra det forrige århundre samler støv på loftet, og nå er det på tide å gi disse mediene nytt liv.

Roxio aner at mange ønsker å redde gamle filmer, minner og musikk før det svinner helt hen i sitt alt for feilbarlige medium. Med et innovativt grafisk grensesnitt og lite kabelrot er det enklere enn noensinne å ta backup av VHS-er, LP-er, kassetter og så videre med Roxios Video Capture USB.

Med inngang for S-video, kompositt-video, og stereo lyd, kan dette apparatet ta inn omtrent alt som finnes av analoge signaler. Det betyr man kan koble den opp mot det meste av utstyr en måtte ha liggende.

Utstyret forutsetter at du i tillegg til å ha tatt vare på de gamle filmene og musikken også har mulighet for å spille dem av, i form av en VHS-spiller, platespiller osv. En gammel Walkman kan også brukes til å ta kopi av kassetter.

Man kan justere bildet mens det streames fra spilleren, samt legge på effekter. Under vises en liten demonstrasjon som gir en pekepinn på hvordan det hele fungerer:


Den kjekke lille adapteren fra Roxio koster ca. 250 kr omregnet fra amerikanske priser, men om den kommer til Norge og i så fall når, er ikke kjent.

Legg gjerne inn en prisvarsling dersom du vil bli informert når produktet kommer i salg her til lands.

(Kilde: Roxio)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen