Gi skjorta USB-støtte

Hvis du tror du er mannen som har alt, tar du skammelig feil. Du mangler nemlig et par mansjettknapper som også er USB-minnepinner. For deg som er teknologijunkie holder det ikke med motetilbehør i edle metaller eller med dyre steiner. USB-mansjettknapper er det perfekte tilbehøret for deg som stadig vekk glemmer USB-minnet hjemme når du ifører deg finstasen.

Det er den tyske designeren Tonia Welter som laget disse minnepinnene, som vi må si er veldig James Bond-aktige. Mansjettknappene egner seg tross alt utmerket til å snike med seg informasjon fra for eksempel diplomatfester på en eller annen ambassade.

USB-mansjettknappene er utformet i sterlingsølv, og kan holde på mer informasjon enn den gode gamle hjernen din skulle vi tro. Men det får bli med troen, siden designeren selv ikke sier noe som helst om hvor stor lagringskapasitet mansjettknappene har.

USB-pinnene er for øvrig en del av en hel designserie hvor USB er temaet. Welter har også utformet et silikonarmbånd som festes med en USB hann- og hunnkontakt. Armbåndet er i tillegg vanntett, og skal i følge designeren holde informasjonen din trygg fra vann så vel som spioner. Hun har også laget et armbånd i lær som skal gjøre samme nytten. Dette er dog ikke vanntett.

Welter har i tillegg laget en duk som også er et tastatur og en veske for bærbare PC-er som ser ut som en vanlig plastikkbærepose. Du finner hele kolleksjonen med bilder på designerens hjemmeside.

(Kilder: Engadget.com, Techiediva.com, ToniaWelter.de)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen