Gi mobilen storskjerm

La oss innse det med en gang: Skjermen på mobiler flest er knøttsmå og egner seg ikke spesielt bra til å titte på bilder når flere enn deg selv skal se på. Dette har Light Blue Optics tenkt til å tjene penger på. Selskapet skal nå introdusere en prosjektør som ikke er større enn en fyrstikkeske, og som fungerer med mobiltelefonen din.

Prosjektøren skal gjøre det enkelt å dele bilder, film, presentasjoner eller hva du måtte ønske, med andre mennesker. I tillegg til å fungere med mobiltelefoner, skal den også kunne prosjektere fra PC og video-iPod.

I følge sjefen for Light Blue Optics, Nic Lawrence, skal prosjektøren gjøre det enkelt å dele bilder med venner og familie. Lawrence ser også for seg at prosjektøren skal gjøre det praktisk å se på mobil-TV og musikkvideoer fra mobiltelefonen. - Vi tror at tilgang til en stor skjerm, slik som vår PVPro-prosjektørteknologi tilbyr, er nøkkelen til å gi bedre brukervennlighet, sier Lawrence i følge Mobilewhack.com.

Light Blue Optics har ikke sagt noe om verken pris eller når prosjektøren er klar for salg, men utstyret skal vises frem under 3GSM-messen i Barcelona til uken. Du finner mer informasjon om den lille prosjektøren på produsentens hjemmeside.

(Kilder: Gizmodo.com, Mobilewhack.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen