Gir deg lengre batterilevetid på din Iphone. (Foto: Mophie)

Gi mer kraft til din Iphone

Batteri som ikke varer dagen ut er mang en mobilbrukers store mareritt. Telefoner med stor, høyoppløst skjerm og en rekke batteritørste funksjoner, som MP3-spiller og videospiller er spesielt utsatt.

28 timer mer med musikk

Nå kan brukere av Iphone 3G løse problemet. Selskapet Mophie har laget det de kaller en "Juice Pack" til Apple-telefonen, som skal gi seks timer ekstra taletid i 3G-nettet, 12 timer ekstra taletid i GSM-nettet eller 28 timer ekstra spilletid for mp3-spilleren. Er du mye glad i video skal du kunne se ytterligere åtte timer ekstra med det med "Juice Pack". Dette kommer i tillegg til det batteriet i telefonen din allerede har.

Les vår test av Iphone 3G »

Mophie skryter videre av å være den eneste Apple-sertifiserte leverandøren av ekstra batteri til Iphone. Selve batteriet festes rett på undersiden av telefonen, og lades ved hjelp av mini-USB. "Juice Pack" vil ikke måles direkte på telefonens batterimåler, men har i stedet en egen etter modell fra Apples Macbook-maskiner, som viser batteristatus ved hjelp av små lys på baksiden.

Mophie vil starte salget av "Juice Pack" 30. oktober, men du kan allerede forhåndsbestille fra selskapets hjemmesider. Prisen ligger på i overkant av 600 kroner.

(Kilder: Mophie)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen