Gi din iPhone særpreg

Mange vil nok hevde at iPhone allerede er en særdeles lekker mobiltelefon. Det betyr ikke at det er umulig å gjøre den enda mer spennende å se på.

Standardbakgrunnene på telefonen er utvilsomt veldig fine, men det er de samme som du ser på de fleste Apple-mobilene rundt om. Derfor kan det være en idé å legge inn noen lekre bakgrunner som ikke alle andre har.

Stor variasjon

Hos Flickr, som tilbyr brukerne å laste opp all slags bilder, finnes det over tre tusen bakgrunner som du kan bruke på din iPhone. Ikke overraskende varierer disse fra de ekstremt lekre til noen som rett og slett er stygge.

Smaken er imidlertid som baken, så ta en titt gjennom de mange bildene for å finne din favoritt. Har du egne varianter kan du også legge dem opp på nettsiden for å la andre ta del i dem.

Last ned bilde og still inn iTunes slik at den synkroniserer bakgrunnene med iPhone. Dette kan gjøres enkelt ved å legge dem inn i iPhoto (mac) eller et sted på harddisken hvor du finner dem tilbake (windows).

denne gruppen hos Flickr kan du laste ned bildene.

Mest inspirerende

Det viser seg ellers at Apple iPhone er stemt frem til å være den mest inspirerende oppfinnelsen i 2007, skriver Chosun Ilbo. En undersøkelse gjort av Samsung Economic Research blant 590 toppsjefer i Sør-Korea viser at Apples mobiltelefon er på topp.

Hele 26,4 prosent av de som var med i undersøkelsen satt iPhone på topp. På andre plass i undersøkelsen, med 21,8 prosent av stemmene , kom en fleksibel skjerm, som kan brettes eller rulles sammen som et papir.

Les også:

- Dette må du ha til din iPhone
- Skullcandy klar for iPhone
- Iphone som gitar eller spionkamera

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen