Gi Crazy Frog en lusing

Crazy Frog har irritert vann av både forbrukere og myndigheter i flere land. I Norge har flere TV-kanaler og nettsteder hatt store Jamba-kampanjer, og lyden av Crazy Frog har irritert uendelig mange av oss. I Storbritannia har denne frosken blitt så forhatt at reklamebransjens reguleringsorgan, ASA, har gått så langt som å forby den på TV før klokken 21. Det er med andre ord mange som nok kunne tenke seg å gi dette monsteret av en frosk en skikkelig lusing.

 

Nettstedet Somemethingwrong.uk vil nå gjøre business ut av den gemene hops aggresjon mot Crazy Frog, og har i den anledning lansert PC-spillet der du selv kan gi rakkeren en lusing som svir.

 

Øye for øye, tann for tann..
Spillet fungerer ved at du styrer baseballkølla med musa. Svinger du kølla med små utslag, kan du torturere frosken; øye for øye, tann for tann. Slår du derimot med store utslag, tar det ikke lange tiden før du rett og slett har slått hodet av den lille fyren.

 

Vi er flere som har testet det nye spillet, og ikke en av oss syntes det var tilfredsstillende nok å slå hodet av Crazy Frog kun en gang. Det er tydeligvis flere enn oss som mener at dette er moro; i følge produsenten er frosken allerede blitt myrdet over 8 millioner ganger! Og det vel fortjent!

 

Det nye spillet kan du finne her – slå deg løs!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen