Gi et hjerte til favorittbildet ditt
(Bilde: Skjermdump)

Gi et hjerte til favorittbildet ditt

Nå har bildekritikken fått en egen «liker»-funksjon.

Her på Akam er vi ikke bare opptatt av fotoutstyret, vi vil også se de flotte bildene dere lesere tar. Derfor har vi en egen bildekritikk, hvor den som vil kan vise frem bildene sine og få tilbakemelding på disse.

Sidene våre er i stadig utvikling og nå har nettopp bildekritikken fått et par nye funksjoner.

Lavterskeltilbakemelding

Klikk for større bilde.
Klikk for større bilde.Foto: Skjermdump

Det er bare å innse det, Facebook har endret måten vi gir tilbakemelding til andre. Å gi en virtuell tommel opp i form av et «liker» er en umiddelbar og enkel måte å signalisere at man setter pris på noe. På mange måter kan det sidestilles med et smil eller et nikk, og det blir en stadig mer innarbeidet tilbakemeldingsmetode blant folk flest.

Derfor har vi nå innført en slik «liker»-funksjon i bildekritikken. Ved å trykke på hjertet (se rød ring i illustrasjonsbildet) gir du en slik tommel opp til bildet. Prøv selv, og gled en medfotograf.

Vel å merke er det ikke meningen at den «liker»-funksjonen skal erstatte de konstruktive tilbakemeldingene svært mange av dere er flinke til å gi.

Isteden er tanken at man kan gi et hjerte i de tilfellene man bare vil signalisere nettopp et «liker», men kanskje ikke føler for å skrive en konkret kommentar. Da vil flere kunne bidra med en form for tilbakemelding, og flere vil oppleve å få respons på bildene sine.

For å kunne gi disse hjertene, må du være logget inn med din Min Tek-bruker. Dersom du ikke har opprettet en slik allerede, kan du gjøre det gratis her.

Relativt nytt i bildekritikken er det at du nå også kan gi bildene et Facebook-«liker» ved hjelp av Facebook-knappen. 

Vinn flotte premier

Bildekritikken lar deg ikke bare vise frem bildene dine – alle som laster opp bilder er også med i konkurransen om å bli Årets bilde her på Akam. 

Dersom bildet ditt blir plukket ut som Dagens bilde vinner du en forstørrelse av bildet og en nominasjon til prisen for Månedens bilde. Blant alle månedsvinnerne vil én til slutt stå igjen som Årets bilde. 

Se bildet som ble Årets bilde for 2013

Hva venter du på? Last opp ditt bilde i bildekritikken i dag »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen