Ghostbusters er tilbake!

Faktisk er det allerede gått 20 år siden vi sist så den eksentriske gjengen i aksjon. Nå ser det ut som om barndomsminnene kan bli vekket til live igjen.

Spøkelsesjegerne kommer definitivt tilbake.
Spøkelsesjegerne kommer definitivt tilbake.

Gjenforening

Harold Ramis, som spilte Dr. Egon Spengler i de to første filmene, bekreftet i et brev til The Chicago Tribune at manuset til den tredje "Ghostbusters"-filmen er underveis. Ramis skrev manuset til de to forrige filmene sammen med Dan Aykroyd, og skal være involvert også denne gangen.

Ingen besetningsmedlemmer er ennå bekreftet, men meningen er visstnok å gjenforene det gamle teamet, inkludert regissøren Ivan Reitman.

- På dette tidspunktet holder jeg, Dan Aykroyd og Ivan Reitman på å snakke sammen, og ifølge Dan er Bill Murray villig til å involvere seg på en eller annen måte, skriver Ramis i brevet.

Nye ghostbustere?

Ramis sa ikke mye om plottet, men indikerte at det muligens vil dukke opp noen nye spøkelsesjegere som den opprinnelige gjengen skal lære opp. Dermed kan det se ut til at ryktene om at blant annet Seth Rogen ("Superbad", "Knocked Up") skal ta over protonskyterne for en ny omgang spøkelsesjakt.

- Konseptet er at de gamle ghostbusterne vil være en slags mentorer i filmen. Ellers er det ikke så mye å si på dette tidspunktet. Alle føler seg trygge på at manuset vil bli bra, og så får vi bare ta det derfra, avslutter Ramis.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen