Get kunder trenger ikke modem

I dag aktiverer Get det innebygde modemet i HD-PVR-dekoderen, slik at du kan kutte ut det eksterne modemet du har benyttet frem til i dag. Dermed vil du kunne få internett og mulighet for å koble til en PC eller trådløst modem direkte i dekoderen.

- Get box HD PVR har vunnet alt som er av tester, og med dagens lansering blir den enda bedre. Stadig flere av våre TV-kunder velger Get også som bredbåndsleverandør, og vi vet mange gleder seg til å kunne kvitte seg med det eksterne internett modemet, sier produktdirektør Tom Jahr i Get

Modemet leveres tilbake
I forbindelse med at du nå kan benytte dekoderens interne modem, kan du altså ta vekk det eksisterende. Dette må leveres tilbake til Get, via lokale forhandlere eller distriktskontorer.

- Ja, modemet må sendes tilbake til oss. Dette kan gjøres via for eksempel en lokal forhandler eller en av våre disktrikskontorer, forteller Øyvind Husby i Get.

Trenger ikke splitt
Med dagens løsning er det vanlig at du benytter en splitt, for å skille signalet til det eksterne modemet og dekoderen. Denne splitten vil også bli overflødig, nå som dekoderen henter internett signalet direkte uten behov for løst modem.

- Du vil heller ikke trenge å bruke splitten som tidligere fordelte signalet til modemet og dekoderen, avslutter Husby.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen