Get HD-filmleie utsatt igjen
Teknofil

Get HD-filmleie utsatt igjen

Siden lanseringen av Get filmleie i november i fjor har selskapet hatt planer om også å tilby HD-filmer. Først var det meningen at HD-filmene skulle bli tilgjengelig før jul, noe som ikke skjedde. Så var planen at de fire første filmene skulle komme i forrige uke, noe som heller ikke skjedde.

- Jeg var nok litt tidlig ute med å fortelle om dette. Vi har dessverre hatt noen problemer med konverteringen av filmene som har ført til at vi måtte utsette dette igjen, sier informasjonssjef Øyvind Husby i Get til Teknofil.no.

Problemer med undertekst
Grunnen er at Get må konvertere HD-materialet fra 24 fps (bilder per sekund) til 25 fps. Dette har ført til noen problemer med timingen på underteksten, som Get enda ikke har klart å få kontroll over. Selskapet jobber for fullt med å løse dette, men har ikke noe nytt tidspunkt å komme med.

- Vi bør nok være litt forsiktige med å gå ut med en ny dato nå, men vi jobber for fullt med å løse dette, sier Husby.

Teknofil.no erfarer at dersom dette går smertefritt for Get fremover vil HD-filmene være på plass om noen få uker.

Flere filmer på plass
Husby regner uansett med at når dette til slutt kommer på plass vil det være med enda flere HD-filmer enn det planen var i forrige uke. Da skulle de lansere de fire HD-filmene Arn 1, Arn 2, In The Name of The King og Rambo IV.

- Det blir enda flere filmer nå. Vi regner faktisk med å ha på plass rundt 10 HD-filmer når vi lanserer, forteller Husby.

Teknofil.no testet i forrige uke flere av de aktuelle filmleietjenestene som er tilgjengelige for TV-seere. Her kom Get best ut og fikk spesielt skryt for utvalg og brukervennlighet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen