Get får Premier League

Det er bransjebladet Kampanje som skriver at en ny avtale mellom TV 2 og Get er på plass. De to har de siste ukene forhandlet om Premier League uten å ha kommet til enighet, men nå ser det altså ut til at en avtale er på plass.

I tillegg skal TV 2 distribuere sin nye betalingskanal, TV 2 Premier League HD, gjennom RiksTV og Altibox.

Prisen for engelsk toppfotball på Get er ikke kjent, men på de andre plattformene koster tilgangen mellom 179 kroner og 229 kroner.

OPPDATERT: I en pressemelding bekrefter Get at de har inngått en avtale med TV 2 angående distribusjon av Premier League de neste tre årene.
 
– Get har tradisjon for å tilby alle de store fotballigaene og mesterskapene, og vi har mange fotballtilhengere blant våre kunder. Premier League er en svært attraktiv liga, og våre fotballinteresserte kunder kan nå gå sommeren trygt i møte med forvissning om at de engelske storkampene leveres gjennom Get-boksen også de neste tre årene, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.
– Vår ambisjon er å gjøre Premier League tilgjengelig for hele det norske publikum. Vi vet at Get har mange fotballfans, og gjennom denne avtalen når TV 2 ut til enda flere tilhengere av Premier League, sier TV 2s konsernsjef Alf Hildrum.

Prisen for TV 2 Premier League HD (tre kanaler) hos Get vil være 199 kroner per måned. For Get-kunder som ønsker TV 2 Sport i tillegg er samlet pris 299 kroner i måneden. Get har samtidig inngått en avtale om å vise TV 2 HD til de av kundene som har en HD-dekoder. Kanalen vil inngå i grunnpakken.
Ikke Canal Digital
Canal Digital har ennå ikke kommet til enighet med TV 2 om rettighetene til å sende Premier League til høsten.

I en kommentar før helgen oppfordret vår journalist til å si opp ditt Canal Digital-abonnement, dersom du er avhengig av å se engelsk toppfotball på TV. Du sender et sterkt signal til tilbyderen, og har samtidig ingenting å tape på det: Du kan nemlig avbryte oppsigelsen dersom Canal Digital får på plass en avtale, eller så kan du bruke sommermånedene på å finne en tilbyder som viser Premier League.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen