Get box Mikro og administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Get lanserer knøttliten dekoder

Get box Mikro og administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Get lanserer knøttliten dekoder

Boksen vil forandre måten vi bruker TV på, hevder selskapet.

Digital-TV- og bredbåndleverandøren Get lanserer en ny TV-boks som markerer starten på det de kaller "en ny generasjon TV-tjenester".

Boksen heter Get box Mikro og er den første lanseringen i selskapets nye satsning. Get box Mikro er visstnok tre ganger så kraftig som en vanlig TV-boks og skal være markedets minste.

Den nye TV-boksen blir lansert med det samme brukergrensesnittet i HD som på den store Get-boksen, har digital surround-lyd, er helt lydløs og er klargjort for nye og større oppgaver som dukker opp senere.

Sentral rolle

– Get forandret folks TV-vaner i 2007 da vi lanserte vår første Get-boks med opptaksfunksjon. Få kan i dag tenke seg en TV-hverdag uten å kunne sette TV-sendingen på pause, spole eller ta opp TV-programmer og serier. Nå, fem år senere, er vi snart klare med et nytt TV-konsept som igjen vil forandre måten vi bruker TV på, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

– Å lage verdens minste tv-boks var aldri noe mål i seg selv. Men å gi kunden den beste opplevelsen av teknologien, på en superenkel måte, har alltid vært veldig viktig.

Get box Mikro blir etter hvert den nye startboksen for Get-kunder, og erstatter først den sølvfargede startboksen. Get lover at den nye boksen senere vil spille en sentral rolle i det nye TV- og underholdningskonseptet de skal lansere i tiden fremover.

Tidligere oppgraderinger

Nøyaktig hva Gets nye konsept vil bestå av, er ennå uklart. Selskapet har tidligere blant annet oppgradert hastigheten på bredbåndet til sine Internett-kunder med inntil 50 prosent.

De begynte i tillegg å tilby ubegrenset datalagring for bredbåndskundene med den nye nettskytjenesten Get Safe. Hvorvidt dette spiller inn i Gets kommende satsning, gjenstår å se.

(Kilde: Get)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen