Geometry Wars til mobilen

Geometry Wars til mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mobilen.no har allerede testet mobilversjonen av Zuma, og venter i spenning på at det neste Xbox Live Arcade-spillet inntar mobilen.

Nyheten om at Geometry Wars: Retro Evolved snart kommer i mobilversjon ble avslørt i en pressemelding fra Sony BMG. Dermed kan det mest populære av Live Arcade-spillene snart spilles på mobilen.

Nettstedet kotaku.com har det som skal være de første bildene av mobilversjonen, og det ser slett ikke verst ut. Zuma, som også var et Xbox Live Arcade-spill falt i god jord hos Mobilen.nos testere, og forventningene er derfor store til Geometry Wars.

Likt originalen
Geometry Wars: Retro Evolved er utviklet av blant annet Bizarre og Hardcore 3D Wireless, og ifølge utviklerne selv skal det være lagt ned masse arbeid for å gjøre mobilversjonen like bra som originalen.

I Zumas tilfelle var det ikke langt fra sannheten, men hvorvidt utviklerne har klart å lage Geometry Wars like bra gjenstår å se.

Geometry Wars: Retro Evolved Mobile skal ha støtte for vennelister og har flere nye spillmoduser.

Spillet kommer ifølge Nettavisens spillmagasin en gang før jul, og som for de fleste andre mobilspill vil prisen trolig ligge rundt eller i underkant av 50 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen