Geografiske påminnelser

Geominder minner deg nemlig på gjøremål, uavhengig av klokkeslett og dato, men i forhold til hvor du befinner deg.

Hvis du er mye på farten og har vanskelig for å holde orden på forskjellige gjøremål, kan Geominder være løsningen for deg. Geominder et er program som fungerer med mobiler med Symbian operativsystem, og det kan for eksempel minne deg på å kjøpe brød når du går inn på supermarkedet, eller det kan gi deg beskjed om at du må ringe kona idet du kommer hjem.

Utrolig, men ikke umulig. Geominder knytter beskjeder opp mot fysiske steder ved hjelp av bruker-IDer fra mobilselskapet. På den måten kan programmet varsle deg om ting du skal huske ut fra hvilket sted du befinner deg på. Du trenger med andre ord ikke kjøpe ekstra GPS-utstyr for å lokalisere stedene du ønsker påminnelse på.

Geominder gir deg valgfrihet; vil du skrive inn en påminnelse fungerer det, men vil du heller at den skal spille av en forhåndskonfigurert talebeskjed fra deg selv fikser den det òg.

Programmet kan kjøpes på blant annet
Handango.com til en pris av 15.95 USD. Den fungerer opp mot alle mobiler utstyrt med Symbian OS Series 60. Har du lyst til å prøve ut programmet før du eventuelt kjøper det, kan du laste ned en testversjon fra samme nettside.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen