Test

Gelid Tranquillo

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg aldri hadde hørt om merket Gelid før de kontaktet oss for en kort stund siden. De har ikke akkurat mange produkter i stallen, men det betyr ikke at vi snakker om dårligere produkter. Heller tvert i mot, kanskje de har gjort seg virkelig flid med det lille de har laget?

Vi får la dette spørsmålet stå åpent. I dag vil jeg presentere dere for Tranquillo, den eneste tårnkjøleren i deres sortiment. Jeg har sagt det før, og jeg må si det igjen. Uansett merke eller type, har prinsippet som benyttes i tårnkjølere vist seg og være meget godt i forhold til kostnaden. Så godt som alle kjølerprodusenter har en eller annen tårnkjøler i sitt sortiment, og de koster sjeldent avskrekkende mye.

Selv om veldig mange av disse kjølerne kan virke like, skal Tranquillo ha et par punkter som skiller den fra mengden. Varmerørene er ikke i direkte kontakt med prosessoren, men de er ført tett igjennom en solid kobberbit. Dette er ikke akkurat noe veldig nytt, men slik ting ser ut skal det være godt gjennomført. Samtidig skal aluminiumsfinnene være tilpasset for minimale restriksjoner i luftflyten.

Nok snakk, følg meg til neste side, så skal vi virkelig sette kjøleren på prøve.

Takk til Gelid som sendte kjøleren til test.

Gelid Tranquillo   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen