Test

GeForce 7900-serien


Klikk for større bilde

Det siste året har vært fylt opp med flere artigheter når det gjelder grafikkprosessorer. Nvidia lanserte sin Geforce 7800-serie sommeren 2005, og overrasket alle med å ha kortene tilgjengelige samtidig som lanseringen. ATI hevdet å skulle få tronen tilbake med sin X1800-serie, men det ble en gedigen flopp. Dermed var det bare å komme ut med sin X1900-serie fortere enn svint, slik at ATI igjen var på toppen.

Etter at ATI kuppet ytelsestronen med sin X1900-serie er det Nvidia som igjen har måttet jobbe for å innta ytelsestronen igjen. Det har ikke manglet på lovord i forbindelse med GeForce 7900-serien fra Nvidia, i hvert fall ikke fra Nvidia selv. Først skulle de senke ATI-skipet med brask og bram, men senere har lovnadene blitt noe redusert. Dog er Nvidia svært så sikre på at de har en vinner på hånden.

Med Geforce 7900-serien fortsatte Nvidia trenden med å ha kortene klare for lanseringen. Dessverre er det slik at selv om noen kort var tilgjengelige var det ikke nok til å dekke etterspørslen. Vi har sett flere tråder på forumet der det blir etterspurt hvor man kan skaffe de nye kortene. Selv fikk vi også merke det på kroppen når da vi skulle skaffe GeForce 7900 GTX til test - lagrene var rett og slett tomme! Tilslutt fikk vi dog tak i et kort fra Gainward.

Vi takker Point of View og Komplett.no som lånte oss kortene til test.

Gainward GeForce 7900 GTX

Point Of View GeForce 7900 GT

Gainward GeForce 7900 GTX   Les mer »

Point Of View GeForce 7900 GT   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen