GeForce 7600 GS med AGP

Alternativ tekst mangler

AGP er ikke død og begravet riktig enda. Som ventet lanserer en rekke produsenter nå ulike skjermkort med AGP-grensesnitt og Nvidia GeForce 7600-prosessorer. Blant disse finner vi Albatron, Leadtek og Sparkle. GeForce 7600 GS er såkalt PCIe-native, men ved å benytte en AGP-bro kan man lage skjermkort med AGP-grensesnitt.

Modellen fra Albatron har fått navnet AGP7600GS. GeForce 7600 byr på en kjernefrekvens på 400 MHz, 12 pixel shadere og 256 MB med GDDR2-minne kjørende på 700 MHz effektivt. Ytelsesmessig skal dette kortet prestere omlag 25 prosent høyere enn typiske GeForce 6600 GT-kort.

Ifølge Albatron skal kjøleløsningen på det nye kortet være forbedret i forhold til tidligere modeller. Blant annet skal den være mer stillegående og i tillegg kjøle ned andre komponenter som er plassert på skjermkortet. På GeForce 7600 GS-kort har vi vært vant med passive løsninger, så akkurat her vi stusser vi litt over valget til Albatron.

Ellers er alle de vanlige egenskapene til GeForce 7600-serien på plass, som Dual-Link DVI og Nvidia PureVideo med H.264-støtte.

Noen priser eller tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilder: Albatron, X-bit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen