GeForce 6800 endres, forsinkes?

En kilde tett opp til NVIDIA har fortalt Hardware.no at "det blir endringer" på NVIDIA GeForce 6800 før grafikkortet kommer i butikkhyllene. Samtidig vil grafikkortene bli noe forsinket og risikerer å komme på plass i hyllene etter ATIs kommende X800-kort.

Der NVIDIA under lanseringen sa at kortene skulle være på markedet i midten av mai, ser det nå ut til at de vil ankomme produsentene omtrent på denne tiden - som betyr at de tidligst vil være i butikkhyllene helt i slutten av mai.

I verste fall vil dette innebære at NVIDIAs nye superkort kommer til butikkhyllene etter ATI sitt nestegenerasjons kort, ATI X800 PRO, som kan være hos distributørene allerede 5. mai og i butikkene få dager etter.

At "det blir endringer" på GeForce 6800 kan bety at selve grafikkortene vil være noe annerledes fra referansedesignet, som er de kortene som i disse dager undergår testing av de fleste hardware-sidene på nettet. Dersom retail-utgaven skulle være forskjellig fra kortene som testes nå, vil dette være dårlig nytt for NVIDIA, ettersom kunder kan ende opp med å kjøpe andre kort enn de som er testet.

Samtidig kan det komme flere overraskelser fra NVIDIA i løpet av tiden som kommer, men dette kunne ikke utdypes uten at informasjonen kunne spores tilbake.

Vi gjør oppmerksom på at informasjonen ikke er bekreftet fra offisielt hold - det vil si fra NVIDIA sin side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen