GeForce 6600 uten lyd


Stadig flere produsenter av PC-komponenter fokuserer på støysvake produkter. Asus vil ikke være dårligere, og lanserer nå et GeForce 6600-basert skjermkort med passiv kjøleløsning, altså uten bruk av vifter.

Asus N6600 Silencer vil komme i to forskjellige utgaver. Den ene varianten blir utstyrt med 128 MB minne, mens den andre kommer med 256 MB. Begge modellene byr på PCIe-grensesnitt, CRT-, DVI- og TV-utgang.

Kjernefrekvensen for begge modellene er 300 MHz, mens minnet er klokket til effektivt 550 MHz på 128 MB-modellen og effektivt 500 MHz på 256 MB-modellen. Minnebussen er 128 biter bred.

Skjermkortet byr på flere egenskaper. Spesifikt fra Asus kommer GameFace Live, Asus VideoSecurity Online og en OSD-funksjon. GameFace Live er en chatteløsning for spillere med både audio og video.

VideoSecurity-programmet gir brukeren mulighet til å bruke datamaskinen som en slags sikkerhetsserver. OSD-funksjonen gir på sin side muligheter til å justere på ulike innstillinger uten å gå ut av spillet man holder på med.

Pris eller tilgjengelighet er ikke kjent.

Kommentarer (21)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen