Test

GearGrip bæresele


GearGrip er i utgangspunktet en kraftig bæresele til å feste rundt datamaskinen, så man har både et vanlig bærehåndtak og skulderrem for å gjøre transporten praktisk og enkel. I tillegg til den selvsagte fordelen med å ha håndtak på kabinettet, kan du også ta med tastatur, mus, CD-plater eller lignende i de to lommene på den ene siden. GearGrip er også utstyrt med festehemper som du kan bruke til å feste headset, kabler osv.

 

Montering

Det hjelper lite med et godt konsept om det ikke er enkelt å bruke og passer for de fleste. Derfor finnes GearGrip i to størrelser, en for kabinetter med omkrets på opptil 130 cm, og en fra 130 til 175 cm. De har begge en bærekapasitet på 31 kg, noe som bør holde for de fleste.

Monteringen er veldig enkel, man bare legger selve håndtaket på plass på toppen av kabinettet og drar de to reimene under og rundt på andre siden. Deretter fester man dem med to kraftige spenner før man strammer reimene til passe størrelse. Spennene er av hurtiglås-typen, så når man først har strammet reimene en gang, trenger man bare bruke spennene for rask montering og demontering.

Kraftige og solide spenner

Slik ser det ut når den er montert

Når spennene er montert og reimene justert, er man egentlig klar til å ta tak i håndtaket og gå. Bærehåndtaket er laget av kraftig gummi, noe som gjør at det ligger godt i hånden.

Solid og behagelig bærehåndtak

For lengre distanser eller når man har med seg ekstra mye, kan det være en fordel å bruke den medfølgende skulderreimen. Den er bred og behagelig i bruk, og festes på hver side av håndtaket med to kraftige hurtigklips.

Skulderreim med kraftige festeklips og en god gummipute

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen