Gave til de glemte

Gave til de glemte

For de som alltid er ute i siste liten, er det kanskje litt dumt at julaften faller på en søndag i år. De vanlige timene med shopping på formiddagen er derfor utelukket i dag.

Bensinstasjonene er omtrent de eneste som holder åpent, men det er ingen grunn til å ende opp med en stusselig eske med konfekt eller en litt hengen blomsterbukett derifra.

Alltid åpent

Har du kanskje glemt at alle nettbutikkene holder åpent i dag? Med et visakort for hånden kan du enkelt og avslappende bestille passende gaver mens julestemningen senker seg over deg.

Pakkene vil riktignok ikke nå fram før etter jul, men det behøver ikke være noe problem. Du kan lage dine egne gavekort med informasjon om det bestilte produktet. Dette vil sikkert blir mer verdsatt enn en siste-liten-gave fra bensinstasjonen.

Printer er redningen

Har du en printer, kan du jo også skrive ut bilder og butikkens info om gavene, slik at folk vet mer om hva de har å se fram til.

Hewlett Packard tilbyr en egen tjeneste for deg som er ute i siste liten med juleforberedelsene. Hvis du er i besittelse av en printer, kan du enkelt lage julekort, innpakningspapir og små julegaver på nettsiden deres.

Du kan for eksempel laste ned ferdige maler for personlige etiketter, hjemmelagde kokebøker eller morsom julepynt på HPs aktivitetssenter.

Så da er det bare å senke skuldrene og legge de siste pakkene under treet. God jul!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen