Garmins nye lar folk følge deg på Facebook

Deres nye GPS lar dine venner se hvor du kjører og når du ankommer.

Mange av oss er i dag på Facebook, og da er sjansen for at liker å skrive om din omverden og hvor du er ganske stor. Hvis dette tilfelle kan Garmins nye GPS være noe for deg.

Viser når du ankommer

Garmin nüLink! 2390 kan nemlig snakke med Facebook noe som gjør at dine venner kan følge deg rundt på veiene. GPS-en har en innebygget sporingsfunksjon som gjør at du kan legge ut en link på Facebook og ved å trykke på denne kan vennene dine følge deg via et kart.

Dette kan være hendig hvis noen venter på at du skal ankomme et sted, eller hvis noen er interessert i å se hvordan ferden din går. Hvis du ikke ønsker å legge ut denne linken slik at kun noen utvalgte kan se den burde du sende linken i en melding.

Også med egen app

Heldigvis kan ikke vennene dine følge deg over alt, da du kan sette opp hvor mange timer de skal få lov til å hvor du befinner deg. Det er også en egen applikasjon til Android og iOS som gjør at du kan følge GPSen med mobiltelefonen og.

Utover dette har Garmin nûLink! 2390 fotoboksvarsling, Bluetooth, værmelding, drivstoffpriser, kjørefeltguide, Europa-kart(45 land) og 3D-grafikk for å nevne noe. Prisen ligger på rundt 2000 kroner og sporingstjenesten er gratis det første året.

Les også: Slik fungerer GPS

(Kilde: mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen