Garmin utsetter GPS-mobil

Garmin utsetter GPS-mobil

Allerede i januar 2008 fortalte Garmin om GPS-mobilen Nuvifone G60. Mobilen skulle egentlig komme på markedet i tredje kvartal samme året.
 
Så er lanseringsdatoen blitt stadig forskjøvet, men Nuvifone skulle egentlig komme på markedet innen juni i år. Nå er mobilen ifølge Engadget utsatt til tredje kvartal. 
 
Sammen med Asus
Den Linux-baserte Nuviphone G60 skal  komme som et resultat av Garmins samarbeid med Asus. Det går likevel trått for Garmin-Asus første skritt over i smartmobil-verdenen. Til og med etterfølgeren M20 er kunngjort før G60 er klar for markedet.
 
Hvis Asus ønsker å konkurrere med Acer i mobilbransjen, er det nok på tide at de setter opp tempoet. Asus har jo til sammenligning både lansert og levert en rekke Eee PC-er allerede i år.
 
Linux og touch
Det vi foreløpig vet om Nuviphone at den kommer med Linus-basert operativsystem, trykkfølsom skjerm og en prislapp på rundt 500 dollar i USA.
 
I tillegg vil den selvfølgelig være godt utstyrt med intergrerte GPS-funksjoner. Så for de tålmodige er det bare å vente videre til etter sommeren for å se hva som skjer. Det er heller ikke sikkert Nuviphone G60 vil komme til Norge i det hele tatt.
 
 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen