Garmin lager mobil-GPS

Garmin lager mobil-GPS

Garmin er et av de store merkene i GPS-markedet. Nå kommer de med et program som gir Garmin-GPS på mobilen. I motsetning til de fleste andre leverer Garmin med en rekke kart, noe som gjør deres løsning billigere i bruk enn konkurrentenes løsninger.

- Garmin Mobile XT er brukervennlig og rimelig, med ingen månedlige avgifter. Det er en engangsinvestering som gir kundene full GPS-navigering på smartmobilen når og hvor det trengs, sier direktør Charles Morse i Garmin.

For de fleste andre GPS-løsninger til mobilen krever nemlig at brukeren laster ned kart via nettet. Dette betyr som regel en avgift for å få tillatelse til å laste ned, i tillegg til at datakostnaden hos operatøren må dekkes.

Les også:

- Nokia forbedrer kart-tjenestene
- Ny GPS-mobil fra Nokia
- Nordmenn vil ha GPS i mobilen

Kjent grensesnitt

Garmin Mobile XT kommer på et microSD-kort, med miniSD- og vanlig SD-adapter, noe som betyr at det kan brukes på de fleste smartmobiler med GPS. De som kjenner Garmins GPS-enheter fra tidligere vil ha en fordel siden programmet skal fungere på akkurat samme måte som disse.

Den europeiske utgaven av programmet leveres med kart over 30 land i Europa og koster 99 dollar (539 kroner). Les mer om programmet og last det ned på nettsidene til Garmin.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen