Gammelt bilde i ny innpakning

Gammelt bilde i ny innpakning

Oppdatert: Bildet av det som kunne være Galaxy S3 viste seg å være et gammelt konseptbilde.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

OPPDATERT:Bildene som dukket opp hos Amazon.co.uk viste seg å være gamle konseptbilder av Samsung Galaxy S3. Disse har vi omtalt tidligere:

Les mer: Er dette Samsungs neste flaggskip?

Publisert artikkel:

Samsung har holdt kortene tett til brystet rundt lanseringen av sitt nye flaggskip, Samsung Galaxy SIII (S3), og har dermed klart å skape den rykteflommen og interessen de håpet på.

Nå har det dukket opp bilder av det som skal være Samsung Galaxy SIII i9500 på Amazon.co.uk. Riktignok er det skjermbeskyttelse til den nye telefonen som selges, og det er altså tilbehørsleverandøren Kolay som har lagt ut bildene.

Bildet virker kanskje troverdig nok, men det som skurrer er at ikonet for Android Market er på hjemmeskjermen. Applikasjonsbutikken har jo skiftet navn til Google Play, med dertilhørende ny logo. TalkAndroid spekulerer dessuten i om dette bildet kan være bevisst plantet av Samsung til å skape enda mer blest rundt sitt kommende flaggskip.

Hvis bildene stemmer kan vi i alle fall se at telefonen får støtte for 4G, at TouchWiz-grensesnittet blir litt annerledes (bla. flere menyknapper), samt at du kan bruke skrive- og tegneappen S-Memo med samme type penn som den som ble lansert med Samsung Galaxy Note.

Samsung har for øvrig sluppet en ny app i Google Play der du kan følge lanseringen 3. mai på Android-mobilen du har i dag. Selve appen er ikke veldig spennende, men i beskrivelsen omtales telefonen som "galaxy s3", noe som kanskje kan bety at Samsung går vekk fra å bruke romertall.

Les også: Hva skjuler seg i videoklippene fra Samsung?

(Kilder: TalkAndroid, Amazon.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen