Gaming Grade-serien utvides


Logitech G3 - lasermus med ledning

På spillmessen Electronic Entertainment Exposition (E3) i Los Angeles har Logitech annonsert at de vil utvide deres Gaming Grade-serie med to nye produkter.

Produkter merket Gaming Grade (G) er spesielt beregnet på spillere, og har gjerne ekstrafunksjoner som andre brukere ikke nødvendigvis har behov for. Produktene som nå er annonsert er G3 og G11 - henholdsvis en lasermus og et tastatur.

G3

Logitech G3 har så og si identiske tekniske spesifikasjoner med G5 og G7. Dette inkluderer en laserpresisjon på opptil 2000 dpi, som ved hjelp av to knapper ved musehjulet kan justeres fra 400 til 2000 (800 til 1600 hvis driver ikke er installert).

Musens design er velkjent, og kjenner vi fra blant annet lillebroren G1. G3s bildebehandlingsprosessor bearbeider 6,4 megapixler per sekund, noe som også er det samme som G5 og G7. Den har polytetrafluoretylen (PTFE)-føtter, slik at den skal gli bedre.

G3 vil være tilgjengelig i begynnelsen av august, med en veiledende pris på 480 kroner (60 €).

G11


G11 er som G15, bare uten skjermen

Logitech G11 er egentlig akkurat det samme tastaturet som flaggskipet G15, men den lille LCD-skjermen er fjernet. G11 har fortsatt 18 programmerbare taster, og med tre moduser kan disse lagre opp til 54 kommandoer for hvert spill eller program.

Tastaturet har en spillmodus-bryter som deaktiverer Windows-tasten. Dermed slipper man å bli kastet ut av spillet hvis man uheldigvis kommer borti denne tasten. Tastene er opplyst og man kan justere lysstryken i to nivåer.

G11 vil være tilgjengelig i begynnelsen av juli, med en veiledende pris på 560 kroner (70 €).

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen