Gamer.no blir en del av Teknofil-nettverket
Teknofil

Gamer.no blir en del av Teknofil-nettverket

- Vi tar nå over driften av Gamer.no, med alle inntekter og kostnader. Målet er selvsagt å ta over eierskapet av nettstedet og vi vil i tiden fremover fortløpende vurdere dette. Vi kommer til å se nøye på hvilke måter Mediehuset Digital, A-pressen og våre samarbeidspartnere kan utnytte kvalitetsinnholdet og hvilke synergier vi eventuelt kan finne, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS.

Gamer.no har i en årrekke vært Norges største og viktigste spillnettsted, men har den siste måneden vært gjennom en dramatisk utvikling. Etter splitten med Edda Media i begynnelsen av februar har Gamer.no og redaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal startet fra bunnen og laget et nytt nettsted, der navnet, redaksjonen og kvalitetsinnholdet er det samme. Teknisk plattform, forum og design har blitt bygd opp fra grunnen, allerede med betydelig suksess.

Bare forumet har allerede cirka 2 500 aktive medlemmer og nesten 50 000 innlegg. Det viser litt av den lojaliteten som ligger hos brukerne til Gamer.no.

Bred portefølje
Nå skal Mediehuset Digital AS bidra med sin kompetanse for å sikre at Gamer.no blir en enda større suksess fremover.

- Vi vet det har vært stor interesse for Gamer.no og den dyktige redaksjonen i det norske medielandskapet. Heldigvis har vi kommet til enighet med Tor-Steinar om den videre driften og nå kan han og resten av redaksjonen fokusere på det viktigste, nemlig det å gi brukerne godt innhold og et engasjerende forum. Vi vil på vår side bidra med det vi kan for å sikre nettstedets videre suksess, sier Bakke.

Mediehuset Digital AS får med dette kontrollen med nok et IT-nettsted som vil komplettere den eksisterende porteføljen til selskapet.

- Vi har allerede nettsteder som fokuserer på forbrukerelektronikk, mobiltelefoner og digitalkameraer i henholdsvis Teknofil.no, Mobilen.no og Digit.no. Gamer.no passer sånn sett som hånd i hanske her i Mediehuset Digital AS, sier Bakke.

Glad for konklusjon
Det har vært noen tøffe og aktive uker for Tangedal som nå er glad for at dette er over.

- Endelig har vi funnet en partner som har det rette fokuset og som vil la oss utvikle Gamer.no videre etter våre premisser. Jeg har tro på at Mediehuset Digital og A-pressen kommer til å være en perfekt samarbeidspartner for oss i Gamer.no. Nå gleder vi oss til å realisere mange utrolig spennende ideer, og løfte nettstedet til nye høyder, sier redaktør i Gamer.no, Tor-Steinar Nastad Tangedal.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen