Gallery 2.0 er ute

Gallery 1 har lenge vært det mest populære verktøyet for å lage album på nettet. Programmet har et svært enkelt brukergrensesnitt, og du kan raskt lage pene album på kort tid. Derimot har den første versjonen et stort problem; den takler store album svært dårlig.

Gallery 2 er en total omskriving av kildekoden, og foreløpig har den ikke alle egenskapene som man finner i Gallery 1. Gallery 2 krever også at du har en database å lagre bildene i, noe som vil gi deg raskere lastetider og mindre minnebruk dersom du har store gallerier.

Begge versjonene kommer til å bli utviklet fremover, men Gallery 2 er det desidert beste valget dersom du skal ha store bildegallerier. Om du i dag bruker Gallery 1, bør du lese utviklernes egen sammenligning av de to versjonene, som hjelper deg å ta en god avgjørelse om det er verdt å oppgradere.

Du kan laste ned Gallery fra gallery.menalto.com, men for øyeblikket har denne siden svært stor trafikk og kan være vanskelig å laste. Nedlastingen finner du også på Sourceforge, dersom du ikke ønsker å vente på at trafikken skal avta.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen