Galaxy S8-eiere melder om problemer med fokuseringen på kameraet
(Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Galaxy S8-eiere melder om problemer med fokuseringen på kameraet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi har sett flere eksempler den siste tiden på feil med toppmobiler, og nå meldes det om problemer med Samsungs seneste flaggskip Galaxy S8, rapporterer blant andre SamMobile. Problemene omhandler telefonens kamera, eller nærmere bestemt fokuseringen.

Flere brukere har nemlig opplevd at den automatiske fokuseringen på mobilen rett og slett ikke fungerer når de tar bilder, og når man prøver den manuelle fokuseringen i stedet blir bildene også utydelige.

Slike bilder fører feilen til hos brukerne som er rammet av feilen. Bildet er hentet fra Samsungs brukerforum.
Slike bilder fører feilen til hos brukerne som er rammet av feilen. Bildet er hentet fra Samsungs brukerforum. Bilde: us.community.samsung.com

Samsung på banen

Feilen skal være til stede både når man bruker den medfølgende kamera-appen på Galaxy S8 og når man benytter diverse tredjepartsapper, som for eksempel Snapchat. 

På Samsungs amerikanske brukerforum forklarer brukere at feilen arter seg på den måten at kameraet forsøker å fokusere og refokusere kontinuerlig, uten å faktisk fokusere – noe som altså gjør at man ender opp med ufokuserte bilder. 

Samsung selv opplyser i forumet at de erkjenner at problemet eksisterer og kommer med noen tips til hvordan man kan avhjelpe problemet. Selskapet anbefaler å sørge for at både aktuelle apper og operativsystemet på mobilen er oppdaterte.

Ifølge Samsung kan det også hjelpe med litt lett risting av mobilen eller forsiktig banking på baksiden, eller tømming av cachen. Om ingenting av dette hjelper anbefaler selskapet å sende inn mobilen for evaluering og eventuell reparasjon.

Det er uvisst akkurat hva som forårsaker feilen, og om det er maskinvare- eller programvarerelatert. Det er heller ikke kjent akkurat hvor mange brukere som er rammet av problemet med kameraet.

Her er alle ryktene om Galaxy S9 »

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen