Galaxy S8 blir trolig diger
(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Galaxy S8 blir trolig diger

Nye opplysninger om Samsungs neste flaggskip har dukket opp.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ryktene om den neste modellen i Samsungs flaggskipserie har begynt å dryppe for lenge siden, og nå bringer blant andre SamMobile nye opplysninger for de som er interessert i hva Samsung skal dra opp av hatten neste år.

Koreanske medier har nemlig opplyst at Galaxy S8 vil få en ganske så veldimensjonert skjerm på hele 6 tommer, som altså i så fall vil plassere telefonen godt over i brettmobilterrenget.

Denne størrelsen vil riktignok gjelde for den ryktede Plus-modellen av mobilen, mens Samsung også skal lansere en «vanlig» modell på 5 tommer.

Heldekkende skjermer, her representert ved Xiaomi Mi MIX, ser også ut til å havne på Galaxy S8.
Heldekkende skjermer, her representert ved Xiaomi Mi MIX, ser også ut til å havne på Galaxy S8. Foto: Xiaomi

Kan droppe hjemknapp og hodetelefoninngang

De nye opplysningene justerer tidligere rykter, som indikerte at Galaxy S8 ville få en skjerm på saftige 6,2 tommer. Samtidig underbygger de nye opplysningene tidligere indikasjoner på at S8 skal droppe den fysiske hjemknappen, og altså dermed legger opp til heldekkende skjerm.

Heldekkende skjerm og fjerning av den fysiske hjemknappen er for øvrig et designvalg Apple også ser ut til å ta med sin neste iPhone-modell. Andre rykter om S8 tilsier at modellen får trykkfølsom skjermavansert stemmeassistemt med egen knapp og muligens ingen hodetelefoninngang.

Som SamMobile peker på har det dukket opp en del motstridende opplysninger om Galaxy S8, som har sammenheng med at Samsung visstnok tester ut flere ulike prototyper av mobilen. Akkurat hva vi får er derfor ennå høyst uvisst, men i alle fall noen av de ryktede spesifikasjonene blir nok å finne på modellene.

Ryktene om neste iPhone kommer også på løpende bånd: Nå ser det ut som om Apple skal lansere tre iPhone-modeller neste år »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen