(Bilde: evleaks )

– Galaxy S5 får fingeravtrykksleser

Du får visst se avtrykket på skjermen også.

Årets høydepunkt i mobilverdenen, Mobile World Congress (MWC), går av stabelen i Barcelona om en uke. Vår søsterside Amobil reiser dit. En av toppmodellene som etter alt å dømme kommer til å bli lansert på MWC, er Samsung Galaxy S5.

Nå melder Sammobile at de har fått bekreftet at flaggskipet kommer til å ha en fingeravtrykksleser på listen over spesifikasjoner. Vi vil likevel fortsatt kalle dette et rykte, selv om kilden pleier å være tidlig ute med pålitelige Samsung-nyheter. Nettsiden har ikke publisert noen bilder som støtter opplysningene.

Flere funksjoner for fingereren

Fingeravtrykksleseren fungerer angivelig slik at du stryker tommelen vertikalt over hjem-knappen i "medium hastighet". Avtrykket ditt vil dessuten bli vist "real-time" på mobilskjermen samtidig som du utfører opplåsningsmanøveren.

Opplysningene fra Sammobile tyder på at du kan registrere inntil åtte forskjellige fingeravtrykk og tillegge dem forskjellige oppgaver, eller bruke dem som snarveier til apper. Dessuten skal du kunne gjøre mapper private, beskyttet med fingeravtrykk (eller PIN eller opplåsningsmønster).

Lanseringen finner sted mandag 24. februar kl. 20.00 i Barcelona.

Flere S5-rykter: Samsung hinter om noen av funksjonene i Galaxy S5 »


(Kilder: Sammobile)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen