Dette påståtte bildet av Galaxy S III dukket opp på Reddit for noen dager siden. Mye tyder imidlertid på at bildet er falskt. (Kilde: Reddit)
Teknofil
Dette påståtte bildet av Galaxy S III dukket opp på Reddit for noen dager siden. Mye tyder imidlertid på at bildet er falskt. (Kilde: Reddit)

Galaxy S3 kan få trådløs lading

Her er de siste ryktene om Samsungs kommende toppmodell.

Samsung Galaxy S III kan få både en ny firekjerners prosessor og trådløs lading, skal vi tro de siste ryktene.

Galaxy S III vil bli levert med en spesiell ladestasjon som lar deg lade mobilen uten at mobiltelefonen er fysisk i kontakt med ladestasjonen, ifølge The Verge, som siterer det Sør-Koreanske nettstedet DDaily.

Samsung bruker ifølge DDaily sin egen proprietære ladeteknologi, som skal fungere selv om telefonen befinner seg en meter eller to unna. Induksjonslading av den typen vi kjenner fra for eksempel elektriske tannbørster, krever mye kortere avstander for at det skal fungere.

Bekrefter firekjerners Exynos-brikke

Den nye Samsung-toppmodellen vil antagelig få Samsungs nyeste Exynos-systembrikke, som inneholder fire prosessorkjerner i tillegg til innebygget støtte for LTE ("4G") og 3G. Det bekreftes av kilder i Samsung, ifølge Korea Times.

Spesifikasjonene er ikke kjent, men det er mulig det er snakk om den nye Exynos 4412-systembrikken, som inneholder fire ARM Cortex A9-kjerner som opererer med en klokkefrekvens på mellom 1,5 og 1,8 GHz.

Ved å bruke sine egenutviklede systembrikker ønsker Samsung ifølge Korea Times å gjøre seg enda mer uavhengige av den amerikanske produsenten Qualcomm. Også Samsung Galaxy S II benytter en Samsung-brikke, en Exynos 4210. Den nye brikken som kan være aktuell i Galaxy S III skal ha halvparten så høyt strømforbruk i tillegg til bedre ytelse.

Les også: Android 4.0 endelig klar til Galaxy S II

(Kilder: The Verge og Korea Times)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen