– Galaxy S IV vil få 3D-kamera
Teknofil

– Galaxy S IV vil få 3D-kamera

Spekulasjonene fortsetter i forkant av kveldens Samsung-lanseringsfest.

Klokken 01:00 i natt braker det løs i Radio City Music Hall i New York, da Samsung kommer til å lansere sitt nye flaggskip – Samsung Galaxy S IV (S4). Det ventes også at det vil bli lansert en eller flere modeller i tillegg til den nye toppmodellen.

Rykteflommen før lanseringen vil ingen ende ta, og i tillegg til Galaxy S IV-ryktene vi allerede har skrevet om, spekuleres det nå i om telefonen vil få 3D-kamera.

Ifølge nettstedet Sammobile.com har nemlig Samsung søkt om et par ulike patenter som har med 3D-bilder og 3D-videoer å gjøre. Patentene dekker blant annet en ny panoramalinse ("Panorama Camera System") som skal gi bedre bildekvalitet og en del nye funksjoner.

Nå kan det selvfølgelig tenkes at denne teknologien er tenkt brukt i et helt annet produkt, for eksempel neste generasjon Galaxy Camera. Men det er lov å håpe.

Modellbetegnelsen bekreftet

Amobil.no har fått bekreftet fra en anonym kilde i Samsungs forhandlerapparat at Galaxy S IV kommer til å få produktkoden i9505, og at den i første omgang vil komme bare i fargene svart eller hvitt.

– Telefonen er ventet å komme til butikk i løpet av april/mai, noe som vil bli endelig bekreftet fredag, sier vår kilde.

Oppgradert Galaxy S III

I tillegg til den nye toppmodellen går det også rykter om at Samsung vil benytte anledningen til å lansere en oppgradert utgave av dagens Galaxy S III-modell. Dette er noe de også har gjort med tidligere modeller, som Galaxy S Plus og Galaxy S II Plus.

Den russiske mobileksperten Eldar Murazin skriver i en Twitter-melding at S III Plus-modellen vil få bedre skjerm, trådløs lading og et batteri på 2400 mAh.

Les om flere Galaxy S IV-rykter her »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen