Galaxy S III Mini kan bli avduket om en uke

Spekulasjonene går for fullt om Samsung-lansering i Frankfurt.

Samsungs tyske avdeling har akkurat kalt inn pressen til en mystisk lansering i Frankfurt den 11. oktober. Som vanlig sies det ikke i klartekst hva slags produkt det dreier seg om, men innkallingen er prydet av den stiliserte S-en som har prydet eskene til tre generasjoner Galaxy S-telefoner.

Ved siden de praktiske opplysningene sier innkallingen lite konkret. Et slags slagord har Samsung imidlertid fått plass til – "So gross kann klein sin. Und so klein kann gross sein." Oversatt blir det "Så stort kan noe lite være. Og så lite kan noe stort være".

Les også: Test av Samsung Galaxy S III

Mini-versjon

Nettstedet Mobiflip har lagt to og to sammen, og kommet frem til at dette sannsynligvis dreier seg om en knøtteversjon av Samsungs nyeste toppmodell, altså en Galaxy S III Mini

Ryktene om miniutgaven har gått lenge, og dermed fins det også en rekke mulige spesifikasjoner for telefonen å se på. Skjermen i telefonen skal være fire tommer stor og ha en oppløsning på 800 x 480 piksler. Noen vil kanskje reagere på at en telefon med så stor skjerm kalles mini, men når originalen har en skjerm på hele 4,8 tommer vil det sannsynligvis bli ganske stor forskjell på de to mobilene.

Tokjerner med Android 4.1

Galaxy S III Mini skal ellers ha en tokjernet systembrikke, et kamera som knipser bilder med oppløsning på 5 megapiksler og Googles nyeste operativsystem; Android 4.1 Jelly Bean. Det er altså om vi skal tro på ryktene.

Hva slags systembrikke det er snakk om sier ikke ryktene noe om. Dermed kan det være snakk om alt fra eldre systembrikker, fra Samsung selv eller underleverandører, til flett nye systembrikker der for eksempel Qualcomms Snapdragon S4 Play kan være en aktuell kandidat.

Som navnet tilsier skal Galaxy S III Mini se ut som flaggskipet, bare i en mindre utgave.

Les også: Dette er HTC 8S

Samsung holder tett

Foreløpig har ikke Samsung selv sagt noe offisielt om hva som kommer, og invitasjonen er heller ikke sendt ut her til lands.

Hva tror dere Samsung lanserer om en uke?

Les også: Sniktitt på Nokia Lumia 820

(Kilde: unwiredview.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen