Galaxy S III har svakest skjermlys
Teknofil

Galaxy S III har svakest skjermlys

Både Galaxy S, Galaxy S II og iPhone har sterkere lys i skjermen, ifølge en labrapport.

En ny lab-test fra DisplayMate Technologies viser at Samsung Galaxy S III har den laveste lysstyrken i skjermen av alle Galaxy S-modellene.

Galaxy S og Galaxy S II har skjermer som trekker opp til 2,1 watt, mens Galaxy S III har en maksimal effekt på 1,3 watt. Det resulterer i at sistnevnte leverer 224 candelas per kvadratmeter mens forgjengerne har en lysstyrke på 289 candelas.

Galaxy S og Galaxy S II har begge skjermer på 800 x 480 pikslers oppløsning, mens Galaxy S II har fått en oppløsning på 1280 x 720 piksler på sin 4,8 tommer store skjerm.

På grunn av en skjermflate som reflekterer lite lys, rangerer DisplayMate Technologies likevel skjermen som veldig bra i sterkt lys.

Batteritiden en faktor

Skjermen er den største strømslukeren under vanlig bruk i de fleste telefoner. Batterilevetiden har økt fra Galaxy S II til Galaxy S III til tross for den større skjermen.

Apples iPhone har så mye som 541 candelas lysstyrke i skjermen samtidig som batterilevetiden er oppgitt som bedre enn i Galaxy S III. Årsaken er at skjermen er langt mindre - 3,5 tommer.

(Kilder: DisplayMate, phonearena.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen