Samsung Galaxy S III får Jelly Bean.
Samsung Galaxy S III får Jelly Bean. (Bilde: Samsung)

Galaxy S III får Jelly Bean neste uke

Android 4.1-oppdateringen skal være like om hjørnet.

Den internasjonale versjonen av Samsung Galaxy S III vil antagelig bli oppgradert til Android 4.1 Jelly Bean i slutten av neste uke, ifølge Android Central.

Ifølge kilder Android Central har snakket med, holder Samsung nå på med å avslutte testingen av den nye programvaren. Dermed ligger det an til at Jelly Bean-oppdateringen vil komme kort tid etter Samsung Mobile Unpacked-arrangementet i Berlin onsdag 29. august.

Raskere og bedre

Jelly Bean inneholder en rekke forbedringer, blant annet skal ytelsen ha blitt bedre enn i Android 4.0 Ice Cream Sandwich. En annen nyhet er Google Now, som viser deg kort med nyttig informasjon, som for eksempel værmelding, kalenderoppføringer, om det er køproblemer på veien hjem, eller når den neste trikken går hvis du befinner deg i nærheten av en trikkeholdeplass.

Du kan lese mer om nyhetene i Jelly Bean i vår test av Google Nexus 7.

Samsung skal for øvrig også ha lagt til nye funksjoner i TouchWiz-grensesnittet, som blant annet en "easy mode" for de som foretrekker en litt enklere startskjerm.

Galaxy Note 2

Det ventes også at Samsung vil lansere etterfølgeren til Galaxy Note på det samme arrangementet.

Amobil.no har to journalister til stede på arrangementet, som går av stabelen i forbindelse med den store IFA-messen i Berlin neste uke. I tillegg til at vi vil holde deg oppdatert her på Amobil.no, vil vi legge ut hyppige oppdateringer på våre Facebook-sider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen