Flere av ryktene vil ha det til at Samsungs neste toppmodell beholder hjem-knappen under skjermen. Dette konseptbildet viser hvordan telefonen kan komme til å se ut.
Flere av ryktene vil ha det til at Samsungs neste toppmodell beholder hjem-knappen under skjermen. Dette konseptbildet viser hvordan telefonen kan komme til å se ut.

– Galaxy S III er en liten oppdatering

Mulig kalddusj for de som venter på Samsungs nye toppmodell.

Ryktene om Samsungs neste toppmodell kommer på løpende bånd, det éne heftigere enn det andre. Det er likevel ikke alle som tror Galaxy S III blir like kraftig som de fleste ryktene vil ha det til. Nettstedet Cnet.co.uk mener å vite at toppmodellen ikke blir spesielt grensesprengende – og at den heller ikke får navnet Galaxy S III.

Les også: Nå går Galaxy S III-ryktene på høygir

Cnets kilde til informasjonen skal jobbe i den britiske telekomindustrien, og han hevder de viktigste oppdateringene dreier seg om hastighet og sporing av øyets bevegelser over skjermen. Hva slags navn den ender opp med å få i stedet for Galaxy S III sier kilden imidlertid ingenting om.

– Telefonen kommer til å bli for Galaxy-serien som iPhone 4S var for iPhone-serien, hevder kilden.

Spesifikasjoner som likner One X

Spesifikasjonene skal være sammenliknbare med de som fins i HTCs toppmodell One X. Det betyr en kraftig prosessor med fire kjerner, 1 gigabyte hurtigminne og en stor og relativt høyoppløst skjerm.

Mange av ryktene som har gått har antydet vesentlig heftigere futt enn som så, og flere av dem har sett mer ut som rene ønskelister enn noe som faktisk er sannsynlig i dagens marked.

Les også: Test av HTC One X

Rå skjerm og prosessor?

Ett av de mest populære ryktene så langt har gått ut på at Galaxy S III vil få superoppløst skjerm med 1920 x 1080 piksler. Hvis den i stedet legger seg på samme nivå som HTCs One X vil den få skjerm med 1280 x 720 piksler – en oppløsning som er i ferd med å bli vanlig i de aller heftigste telefonskjermene.

I tillegg til den ekstreme skjermoppløsningen har flere rykter omtalt firekjerners prosessor med klokkehastigheter på opp mot 1,8 GHz. 2 GB hurtigminne har også vært nevnt. De fleste av dagens toppmodeller har én gigabyte hurtigminne.

Følger øyets bevegelser?

Den éne oppsiktsvekkende funksjonen det nye ryktet nevner er sporing av øyets bevegelser. En teknologi som kan brukes til å låse skjermen når du ser bort fra den, for eksempel. Man kan også se for seg at skjermen skroller automatisk når du leser nettsider.

Foreløpig holder Samsung svært tett om den kommende telefonen. Alt vi vet fra offisielt hold er at lanseringen skjer i London 3. mai, og at det dreier seg om oppfølgeren til dagens Galaxy S II. Vi er selvfølgelig til stede og vil gi deg bred dekning av lanseringen.

Les også: Endelig lanseringsdato for Galaxy S III

(Kilde: cnet.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen